Leefstijl retraite

Hoe kan ik gezond afvallen zonder dieet?

Jij wilt afvallen, maar ziet door de bomen het bos niet meer

Je wilt meer energie, je gewoon fit voelen, geen honger lijden

Je wilt een relaxtere relatie met voeding en je gewicht

Boek dan nu jouw week bij Esther Nederhof Leefstijlretraites

individuele leefstijl retraite drenthe natuur groningen

dr. Esther Nederhof

“Tijdens de retraite die ik deed met mijn partner voelde ik veel weerstand, maar aan het eind van die week voelde ik me zo fantastisch, dat we ervoor gekozen hebben om jouw adviezen thuis in ieder geval nog drie maanden op te volgen. En dat doe we nu, zo’n 6 maanden later, nog steeds.”

lees hier de volledige review

prive retraite leefstijl groningen drenthe natuur individueel

Tijdens de leefstijlretraite

begin je direct je lichaamsvet te verbranden, zonder op spiermassa in te leveren. Je wordt gewoon weer hartstikke sterk en gezond. Voor

  • een soepeler, lichter leven
  • meer energie
  • een verzadigd gevoel
  • en een rustiger buik

Doordat je het effect meteen al merkt, ben je gemotiveerd om het ook thuis toe te passen.

Krijg hier toegang tot de pagina met praktische informatie

“Het voelde niet als afvallen. Dit was gezond worden. Ik voel ook dat het echt spek is dat verbrand wordt, ik voel niet dat ik spiermassa inlever. Ik ben gewoon voor mijn leeftijd weer heel sterk.”

 

Wat werkt nu echt?

Loop jij al lang rond met deze vraag? Gun jezelf een Leefstijlretraite met Esther Nederhof!

Ik heb jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan naar beweging, stress en voeding en weet als geen ander waarom standaardadviezen niet werken. Daarnaast heb ik veel praktijkervaring. Ik leer je met vertrouwen jouw eigen keuzes te maken.

Daarnaast schakel ik expert-collega’s in waar nodig. Zie praktische info

Wil je weten of het echt iets voor je is?

individuele retraite groningen drenthe prive natuur

dr. Esther Nederhof

“Ik viel eerst veel af, zo’n tien kilo in anderhalve maand, en blijf nu op goed gewicht. Ik had direct al een rustiger buik, minder winderigheid, minder opgeblazen gevoel. Dat was voor mij echt een openbaring.”

– lees hier de volledige review

leefstijlcoach groningen

Gratis intake

Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek stem ik de inhoud van de leefstijlretraite helemaal op jou af. Zodat jij tijdens deze intensieve, maar ontspannen week grote stappen gaat zetten, zonder gepusht of beoordeeld te worden.

Tijdens de leefstijlretraite krijg je antwoord op de vraag hoe kan ik gezond afvallen zonder dieet. Doordat je het effect direct merkt, ga je zélf de keuze maken voor een soepeler, lichter leven.

Ik begeleid ook regelmatig mensen die via hun werkgever komen.

info voor werkgevers

“Het weekje op de boerderij is alweer een paar maandjes geleden en ik eet nog steeds ‘verschrikkelijk’ vet… . Ik beweeg meer en ontspan dieper. Veel dank, Esther, ik heb heerlijk gegeten en ook in spiritueel en intellectueel opzicht heb je me geweldig gevoed.”

lees hier de volledige review

Tevredenheidsgarantie

Ik geloof zelf zó sterk in mijn aanpak, dat ik een stevige tevredenheidsgarantie geef.

Past mijn aanpak toch niet bij jou? En laat je dat voor aanvang van de tweede coachingdag weten? Dan ben je mij alleen de aanbetaling verschuldigd!

 

Beschikbare data 2024

zo 25 - za 31 aug | 7-daagse
wo 4 - di 10 sept | 7-daagse of weekend

Na het intakegesprek plannen we samen een datum voor jouw retraite. Die datum is definitief zodra ik jouw aanbetaling heb ontvangen.

Zit jouw voorkeursdatum er niet tussen? Neem contact op, misschien kan ik wat schuiven.

Ik begeleid ook mensen die via hun werkgever komen: info voor werkgevers

Voor grote bedrijven is het fijn om te weten dat ik ook werk voor de landelijke Vitaliteitsgroep.

Op de hoogte blijven?

Laat je mailadres achter en je krijgt één keer per maand een update!