Workshops

Leren en ervaren

Voeding, beweging en ontspanning staan centraal in mijn aanpak. Een workshop is een soort miniretraite van 1 dag. Ik geef les over achtergronden en theorieën, en we gaan ook lekker aan de slag. Deelnemers ervaren wat de juiste voeding, beweging en ontspanning daadwerkelijk kunnen doen voor meer energie, een betere balans en meer levensgeluk.

We eten passende maaltijden en doen oefeningen om anders te bewegen en beter te ontspannen. Na afloop van deze heerlijke, leerzame dag gaat iedereen gemotiveerd naar huis met een basis om zelf van start te gaan. 

“Wetenschappelijke onderbouwing staat bij jou bovenaan, maar ook integriteit en zorgvuldigheid in combinatie met vastberadenheid.”

Geertje Boon

Een miniretraite begint vóór het ontbijt

Het liefst begin ik een workshop vroeg in de ochtend, al voor het ontbijt. We starten met een kennismakingsspel en een eerste stukje kennisoverdracht. Het heerlijke ontbijt voorziet alle deelnemers langdurig van de juiste energie. Na het ontbijt gaan we verder met het programma waarin zowel inhoud als praktijk aan bod komen. We sluiten de workshop af met een late lunch, zodat alle deelnemers goed gevoed, zowel fysiek als mentaal, naar huis gaan. Dat voelt echt als een miniretraite.

Mijn programma is natuurlijk niet in beton gegoten. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk een workshop tijdens kantooruren te houden. Ook dan beginnen we de dag met een kennismakingsspel waarna we afwisselend ervaring opdoen en theorie behandelen. Halverwege de dag wordt een goede lunch verzorgd. Een workshop van een dagdeel of andere vormen van maatwerk zijn ook mogelijk.

Praktische zaken

Ik vind een groep van maximaal 15 deelnemers ideaal tijdens een miniretraite of workshop. Zo kan ik kennisoverdracht en ervaring goed in balans houden voor een aantrekkelijke prijs. Voor groepen groter dan 20 deelnemers komen we met zijn tweeën.

Een miniretraite of workshop kun je aanbieden in het kader van een vitaliteitsweek of als onderdeel van een preventief programma. Als onderdeel van een personeelsdag of teamuitje is ook mogelijk. Vrije keuze voor deelname vind ik daarin belangrijk: mensen die er zelf voor kiezen om deel te nemen, halen er het meeste uit.

Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.