Hoe houd jij jezelf
fit en vrolijk?

  • Om je volle potentieel te benutten
  • Voor een goede werk-privé balans
  • Om te genieten van jouw leven

Gun jezelf een individuele coaching retraite!

Je bent succesvol, maar je voelt aan je lijf dat het niet helemaal klopt. Iets houdt je tegen om écht gelukkig te zijn.

Als je gaat zoeken op internet, weet je eigenlijk niet wat je nu het beste kunt doen. Er worden zoveel tegenstrijdige adviezen gegeven.

Gun jezelf een retraite bij Esther Nederhof Retraites! In één week tijd ontdek je wat voor jou het beste werkt en barst je weer van de energie. Je gaat je volle potentie leven. Je geniet!

Mijn gasten hebben diverse gezondheids- of stressklachten. In mijn unieke aanpak richt ik mij letterlijk op méér energie, een betere balans en relaxter leven. Het effect is direct merkbaar.

Een Leefstijlretraite is altijd maatwerk en begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bekijken we open en eerlijk of een individuele retraite jou gaat helpen jouw doelen te halen.

leefstijl retraite nederland
dr. Esther Nederhof

“In mijn behoefte naar verandering in mijn leven wilde ik me meer bewust worden van wat ik nu écht nodig heb en niet wat ik dénk nodig te hebben. Vol energie thuisgekomen van de individuele retraite kost het mij geen moeite om met Esthers input, van voedingsadvies tot ontspanningsoefening, verder te gaan.”

Helena van Dun

Esther Nederhof

Ik heb een wetenschappelijke achtergrond. De combinatie met veel praktijkervaring en mijn intuïtie blijkt een succesformule te zijn. De mensen die ik begeleid ervaren al heel snel meer energie én meer rust. Lees hier meer over mijn achtergrond.

Naast het werken met mensen geniet ik er ook enorm van om te schrijven. Sinds 2014 publiceer ik mijn inzichten en verwonderingen in het blog ‘Voeding en Psyche‘, dat ik stapje voor stapje aan het verplaatsen ben naar het blog op deze site.

Ik werk daarnaast ook aan een boek over de ecologische en gezondheidsaspecten van vee en vlees en neem daar een podcast bij op. Beluister hier de podcast.

retraite nederland individueel

Leefstijlretraite

Jij wilt afvallen. Meer energie. Of eigenlijk gewoon een relaxtere relatie met eten en je gewicht.

In een week ga je een major switch maken om soepeler, lichter te leven en je tóch verzadigd te voelen.

Tijdens een Leefstijl retraite werken we een week lang intensief samen. 1-op-1 of samen met een vriend(in).

Meer over Leefstijlretraites >

Leefstijl Retraites | voor koppels

Burn-Out Retraite

Jij zit tegen een burn-out aan of bent al uitgevallen. Je wilt graag aan het werk én genoeg energie overhouden voor andere dingen.

Mijn gasten voelen al binnen een paar dagen hun energie terugkomen en kunnen vaak meteen beginnen met re-integreren. Ik blijf je daarbij nog 6 maanden begeleiden

Meer over Burn-Out Retraites >

Doe-Het-Zelf Retraite

Omdat ik snap dat niet iedereen in een individuele retraite wil, kan of hóeft te investeren, heb ik een doe-het-zelf retraite ontwikkeld!

Ik begeleid je een week lang met video’s, documenten en mp3’s naar meer energie en diepere ontspanning. Ik geef wetenschappelijke onderbouwing en moedig je aan om je eigen keuzes te maken.

Meer over Doe-Het-Zelf Retraites >